“Рептилоїд” Терехов створює “армію кіберсвиней” – газета “Время Добкина” опинилася в центрі скандалу (фото, відео)

На минулих вихідних в Харкові роздавали черговий номер агітаційної передвиборчої газети “Время Добкина” – яка, як сказано на сторінці передвиборчого проекту Михайла Добкіна в Facebook, “доносить до харків’ян всю правду про життя міста”. Незабаром фотографії шпальт газети сам Добкін опублікував в своєму Telegram-каналі, з’явилися вони і в низці інших пабліків.

Свіжий номер разюче відрізнявся від попередніх, побудованих за стандартною для таких видань схемою: конкурент – гад, а наш кандидат прийде до влади і все виправить. “Креатив” від безвісних поки авторів в один день перекинув всі попередні “досягнення” харківських політтехнологів та тих, що “понаїхали”, у царині “чорного піару”. На першій шпальті – портрет Добкіна в косоворотці. “Африка без жирафів: Терехов вкрав тварину і привіз до Харкова”, “В Харкові відкриють пам’ятники народним героям – Гітлеру і Путіну”, “Досліди над тваринами: Терехов створює армію кіберсвіней”, “В Харкові відкривається перший публічний будинок для зоофілів”, ” Терехов представник рептилоїдів”, “Терехов програв Путіну Харків у покер”, “Терехов збирає сперму демонів для запліднення харків’янок” – це все заголовки останнього номера “Время Добкина”.

Сам Добкін у своєму Telegram-каналі написав, що нібито газету від його імені “зробили в мерії Харкова”. І опублікував фрагменти депутатського чату, де депутатів блоку “Успішний Харків” закликають опублікувати в соцмережах свій меседж з цього приводу.

Однак активіст Сергій Ряполов, отримавши примірник газети від агітаторів в переході станції метро “Завод ім. Малишева”, зайшов в розташований поруч “Добкін Хаб” і розповів там про роздачу видання. “Нехай займаються” – сказав представник “Добкін Хаба”.

У минулий понеділок на сайті міськради було опубліковано заяву фракції “Блок Кернеса – Успішний Харків”.

“Останні соціологічні дослідження, довіра до нинішньої влади міста з боку харків’ян, репутація Добкіна, який звик зраджувати своїх соратників, і, нарешті, його невміння тримати слово – все це підштовхує штаб вічного “екса” до неадекватних вчинків. Одним з яких і став випуск останнього номера газети “Час Добкіна”, який вони намагалися надрукувати якнайдалі від Харкова – в друкарнях Вінниці, Києва, Полтави та інших міст. Але, всупереч очікуванням штабістів “екса” і самого Добкіна газета, м’яко кажучи, “не зайшла”. Тоді політтехнологами “колишнього” було ухвалене рішення представити справу так, нібито газету згенерував штаб Терехова з однією метою – підмочити неіснуючу репутацію вічного “екса”, – йдеться у заяві.

У заяві підтверджується, що опубліковане Добкіним в Telegram-каналі листування внутрішньофракційного чату є справжнім. “Це не просто листування – це позиція всієї нашої фракції: то, що ви зробили, це дно! У своїй газеті ви дійсно перевершили всі маревні зразки чорного піару. Ми дійсно вважаємо, що ви не вмієте гідно програвати, через що впали в істерику і пробили чергове дно”, – підкреслили автори документа.

Члени фракції заявляють про намір звернутися в правоохоронні органи, “щоб публічно і відкрито в правовому полі показати харків’янам, хто і якими брудними та мерзенними методами намагається пролізти у владу”.